När inget går som det ska....

Hejsan hoppsan alla underbara läsare!

Jag måste tyvärr meddela att det inte blir några vidare bra inlägg den närmaste tiden framöver då min dator kraschat. Lugn, lugn hjälpen är på väg men det tar cirkus 10 dagar. Men när väl datan är igång igen kommer en massa tips som vanligt.

Jag har dock ett tips som inte behöver min data för att berättas: på kanal 5´s hemsida kan du tävla om en resa till New York med Elin Kling som personal shopper och 20 000 SEK. Det är inte illa. Kravet är att man skicka in en bild på sig själv i sin bästa Gossip Girl outfit (Gossip Girl börjar by the way i kväll, Tisdag, kl 20.00 på kanal 5). Självklart ska jag vara med, för aldrig är det fel med lite shopping.

Men som sagt, mer inlägg är på väg, förhoppningsvis är det inget större fel på min älskade data. Forsätt att komma förbi och tills nästa gång ;

Trevlig läsning!

Shopping i Spanien!

Nu kommer det förhoppningsvis önskade och efterlängtade inlägget om min shopping i Spanien. Först låt mig bara berätta om hur fantastiskt det är i detta paradis. För er som inte vet var jag i en liten ort utanför Malága, Torremolinos. Vita stränder, palmer och apelsinträd överallt, härligt folk, god mat och underbar shopping. Blir det bättre?! In fact, jag älskade det mycket att jag planerar att åka tillbaks i sommar. Men nu till shoppingen.

image3image5

Denna jättesöta bikini och det väldigt balla halsbandet köpte jag från en affär vid namn Funky Fish. Bikini kostade 14,95  och halsbandet 5,95 . Affären är helt underbar, rosa från topp till tå med mycket små grejer som alla med samma tänkande som jag gillar. Befinner du dig i Torremolinos är adressen : Calle Casablanca, 2., Torremolinos. På deras hemsida kan man hitta fler adresser runt om i världen ; www.funky-fish.com.

image6
Denna sötnos köptes från Modas Paris. Här massa roliga och annorlunda prylar för alla i familjen; Avda. Aurora, 63. Priset på denna är 9 .

image7
Skor köptes ju självklart också! Är de inte söta? De röda ballerinaskorna med de rosetterna köptes i från La Bomba som ligger på Virgen de la paz, 10 Ronda .Priset på dessa var 14 . Servicen där är inte världens bästa, men åh så mycket skor i alla världens färger och former, så det kanske är värt det ändå? De svarta, otroligt sköna pumpsen finner du på Pimkie, en större klädkedja med bra tonårskläder. Väldigt hippa och stilmedvetna. I Torremolinos finner du Pimkie på Avda. Palma de Mallorca, 9. Priset var väldigt bra också, 9,95 .

image8
Den här tröjan från Zara tyckte jag passa lite in på mig. Med texten People say that I always try to be a fashoinista, what they don't know is that it's the fashion that follows me! förtjände denna T-shirt en plats hem i resväskan. Zara är, för er som inte vet det, ett spanskt företag, ett av de största som, även finns i Sverige. Jag har tyvärr inte sett denna tröja här hemma, men vem vet, den kanske är på väg. För er som ändå ska till Spanien, kanske även Torremolinos, kan jag glädja er med att Zara finns i princip i varje gathörn. Vill ni vara mer specifik, kan ni ta er en titt på deras hemsida www.zara.com för vad som är närmast er. 16,90  fick jag bjuda på för att få denna tröja.

image9image11

De rosa badshortsen här är väldigt sköna. Från samma affär köptes även den melonröda kjolen med inbyggda shorts på bilden nedanför. Affären heter El Patio och har adressen Pso. Maritimo, 101, La Carihuela. Väldigt trevlig personal som gärna hjälper till och pratar, sånt uppskattas mycket. Linnet på bilden nedanför är från Lefties, och kostar 2,95 .

image12

Här har vi kläder från Bershka. Också en väldigt stor kedja som finns överallt så vill ni ha adress, kan ni gå in på deras hemsida www.bershka.com . De har mycket fina kläder, jag tycker att det finns något här för alla. Kjolen på bilden här kostar 7, 95 . T-shirten med Musse och texten " I am famous" kostar 9,95 . Den är från deras Disney kollektion.

image13
Den här T-shirten är en så där väldigt  "jag-tröja". Har inte bild på det men på baksidan står det "life", alltså blir allt "chic life" och det är typ det jag har :) tycker jag iallafall. Den kostar 4,95 .

image14
Det här är också en "jag-tröja". Alla är vi lite bad inside. Hur som helst även denna är från deras Disney kollektion (kanske känner igen henne från Törnrosa?). Lite dyr var den, 12,95 . Men det kostar att ligga på topp. Inte konstigt föressten att alla ungdomar vi träffa där trodde vi var stenrika :P

Ett annat inköpstips är den spanska champagnen, cava. I Sverige kostar den några hundralappar men i Spanien, avrundat uppåt, dryga 45 kornor. Och gott är det.

Lillasyster ryster Jennie ska ha lite credit också, det var hon som var min fotograf.

Trevlig läsning och ¡Hasta pronto! (vi ses snart!)

RSS 2.0