Den stilmedvetnas Tio Budord.

Jag tror alla religoner har budord, så varför ska Shopping vara annorlunda?

1. Hur du än ser ut, ska du Alltid köpa kläder efter den kropp du har, inte efter den kropp du vill ha.


2.Kvalitet istället för kvantitet. Köp så bra kvalitet du har råd med. Det kanske svider lite i plånboken, men det är en investering. Bättre tyger håller längre och ser dessutom bättre ut.


3.Desingermärken är inte alltid bäst. Känn på tyget , kolla hur plagget är sytt, titta på knappar och trådar men framförallt glöm inte passformen! Därefter avgör du om det är värt pengarna.


4.Tycker du att det är tråkigt med shopping, så håll dig till klassikerna som aldrig bli omoderna.


5. Börja med att lägga pengar på en bra basgarderob. Efter det kan du kompletera med olika accessoarer och andra plagg för att få den look du vill ha.


6.Alla kläder ,förutom klassikerna, behöver ett bäst-före-datum. Ha det i åtanke.


7.Det är en ädel konst att kunna gå snyggt i höga klackar. Om du sällan gör det, så bör du öva lite hemma innan det är dags för utomhusanvändning. Ingen gillar att drutta på rumpan.


8. Utnyttja aldrig bytesrätten genom att "låna" kläder till en fest för att sen lämna tillbaka det.


9. Trender kommer och går men basgarderoben består. Låt inte trendplaggen ta över din garderob. De ska kompletera din garderob.


10.Ta aldrig på dig något som gör att du känner dig obekväm. Det syns mer än du tror. Använd kläder som får dig att känna dig Snygg, Sexig och Självsäker. Då kommer du se Snygg,Sexig och Självsäker ut i andras ögon också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0